Ernæring
De Officielle Kostråd - Godt for sundhed og klima
Er det en fordel at spise sukker, når du skal træne? Umiddelbart vil du måske tænke, at hurtig energi fra sukker er en god ting, når man skal træne. Men hvad sker der, når luften går af ballonen, o...
Læs mereBlodsukker og glykæmisk indeks
Forskning tyder på, at en kost med lavt GI kan være med til at sænke langtidsblodsukker for personer med diabetes.
Læs mereSom fødevarevirksomhed vil vi gerne være med til at tage ansvar for, at den chokolade, vi sælger, bliver produceret på en bæredygtig måde. Det gør vi bl.a. via valg af de rette leverandører af chok...
Læs mereEASIS bruger udelukkende de intensive sødemidler, som er godkendt af EU og Fødevarestyrelsen i Danmark.
Læs mereAllergi har gennem de sidste årtier udviklet sig til en folkesygdom. Folk er typisk allergiske over for pollen, katte, støvmider samt en lang række fødevarer. For visse kan det ligefrem være fatalt...
Læs mereRI står ”Reference Indtag”. Mærkningen bruges på fødevarer i Europa og er udviklet af den europæiske fødevareindustri. Herhjemme har Dansk Industri udarbejdet fælles retningslinjer for de danske fø...
Læs mereDu finder tilsætningsstoffer i næsten alle forarbejdede fødevarer. Tilsætningsstoffer bruges for at kunne fremstille velsmagende og sikre fødevarer industrielt, hvilket kræver helt andre egenskaber...
Læs mereHos EASIS er vi dedikerede til at skabe lækre produkter uden tilsat sukker, der ikke går på kompromis med smagen. Lige siden godkendelsen af steviol glycosid i 2011 har vi arbejdet intenst med at e...
Læs mereKulhydrater udgør en vigtig energikilde. Muskler arbejder bedst på kulhydrat, og hjernen kan stort set kun arbejde på kulhydrat. Får vi ikke nok kulhydrat med kosten, må kroppen derfor selv fremsti...
Læs mere