Spring til indhold

Indkøbskurv (0)

Din indkøbskurv er tom

Vi håber du finder noget du kan lide

Se alle produkter

Ernæring

EASIS mener...
Det er vigtigt, at have en tydelig holdning til det, vi spiser og drikker. Ikke mindst i en tid, hvor alt for mange danskere kæmper med overvægt, usunde vaner og de sygdomme, der følger med.

I EASIS arbejder vi for et sundere Danmark.

Det betyder først og fremmest lækre produkter til dig - uden tilsat sukker. Men det betyder også, at vi deltager i debatten om kost og fødevarer i Danmark.

Vi har det mål, at alle skal have mulighed for at tage et bevidst og informeret valg. Læs mere om, hvad vi hos EASIS mener om forskellige ernæringsrelaterede emner som fedt, sukker, kalorier, sødemidler og kostfibre.

Langsomme og hurtige kulhydrater

Langsomme og hurtige kulhydrater

Kroppen har brug for kulhydrater blandt andet fordi hjernen stort set kun kan forbrænde kulhydrat. Lær mere om langsomme og hurtige kulhydrater her.

Læs mere
Sunde valg af fedtstoffer

Sunde valg af fedtstoffer

Vi mennesker skal dagligt indtage 25-45 procent fedt. Fedtstofferne bruger vi blandt andet til optag af næringsstoffer og transport rundt i kroppen. Det er altså vigtigt at få fedtstoffer for at op...

Læs mere
Fedt på kroppen påvirker sundheden forskelligt

Fedt på kroppen påvirker sundheden forskelligt

I vores krop findes to typer fedt, som har forskellige effekter på helbredet. Subkutant fedt er det fedt, der ligger lige under huden. Det er typisk forbundet med en ”pæreformet” krop, hvor fedtet ...

Læs mere
De Officielle Kostråd - Godt for sundhed og klima

De Officielle Kostråd - Godt for sundhed og klima

Er det en fordel at spise sukker, når du skal træne? Umiddelbart vil du måske tænke, at hurtig energi fra sukker er en god ting, når man skal træne. Men hvad sker der, når luften går af ballonen, o...

Læs mere
Blodsukker og glykæmisk indeks

Blodsukker og glykæmisk indeks

Forskning tyder på, at en kost med lavt GI kan være med til at sænke langtidsblodsukker for personer med diabetes.

Læs mere
Bæredygtig chokoladeproduktion

Bæredygtig chokolade

Som fødevarevirksomhed vil vi gerne være med til at tage ansvar for, at den chokolade, vi sælger, bliver produceret på en bæredygtig måde. Det gør vi bl.a. via valg af de rette leverandører af chok...

Læs mere
ADI og sødemidler

ADI og sødemidler

EASIS bruger udelukkende de intensive sødemidler, som er godkendt af EU og Fødevarestyrelsen i Danmark.

Læs mere
Nødder

Nødder

Her er en liste over vores produkter, som IKKE indeholder nødder.

Læs mere
Laktose

Laktose

Her er en liste over vores produkter, som IKKE indeholder laktose.

Læs mere
Allergener

Allergener

Allergi har gennem de sidste årtier udviklet sig til en folkesygdom. Folk er typisk allergiske over for pollen, katte, støvmider samt en lang række fødevarer. For visse kan det ligefrem være fatalt...

Læs mere
Referenceindtag RI

Referenceindtag RI

RI står ”Reference Indtag”. Mærkningen bruges på fødevarer i Europa og er udviklet af den europæiske fødevareindustri. Herhjemme har Dansk Industri udarbejdet fælles retningslinjer for de danske fø...

Læs mere
Hvad er et E-nummer?

Hvad er et E-nummer?

Du finder tilsætningsstoffer i næsten alle forarbejdede fødevarer. Tilsætningsstoffer bruges for at kunne fremstille velsmagende og sikre fødevarer industrielt, hvilket kræver helt andre egenskaber...

Læs mere